"Skjønnheten og Udyret" 2020

Forestillinger er fredag 27. mars kl 18.00 og lørdag 28.mars kl 13.00 og 17.00

Vi har øvingshelg på studio 21.og 22. mars og prøver i Stormen onsdag 25. mars for de fleste,  og torsdag 26.mars for noen. Alle prøveplaner er langt ut, du finner dem i rullemenyen under fanen for Skjønnheten og udyret.

Historien om Skjønnheten og udyret:
13.01.201809:54 Cecilie Haugseth

Unge Belle vokser opp i landsbyen Villenueve, der hun skiller seg ut på grunn av to ting: Hun er smart (elsker bøker) og ikke minst, slående vakker. Men i landsbyen, der de fleste er analfabeter, gjør dette henne mer til et utskudd enn et forbilde – og unge Belle drømmer om et bedre liv.

Samtidig, dypt inne i skogen, finnes det et dystert slott der det er vinter hele året. Her bor Udyret. Han er en prins som har fått en forhekselse kastet over seg på grunn av sin slemme egoisme. Det eneste som kan redde ham er ekte kjærlighet, men det må skje før det siste bladet på en magisk rose faller.

Skjebnen fører Belle til slottet, der hun blir fangen til Udyret. Først frykter hun ham, men etter hvert forstår hun at det ligger en dypere historie og et godt hjerte bak den frastøtende fasaden. Men både ytre og indre farer skal gjøre det svært vanskelig å redde den forheksede prinsen før det er for seint

Plakat av forestilling til Skjønnheten og udyret, 2020, click to open in lightbox