w

Betingelser

10.08.201615:47 Liss Marie Jakobsen

Følgende betingelser godtar du når du melder deg på hos oss:

UNDER 18 ÅR: Om du er under 18 år må du få en foreldre/foresatt til å melde deg på.

BILDER/FILMER: Vi kan bruke bilder/filmer som blir tatt av elevene i klasser eller under forestillinger til å legge på nettsiden vår eller bruke i andre former for promotering av vårt studio. Kun seriøse bilder og filmer vil bli benyttet. Har dere noen innvendinger mot at bilder/filmer av dere eller deres barn blir brukt må dere gi oss skriftlig beskjed om dette.

AVMELDING: Vi får flere og flere elever som ønsker å danse hos oss. Og dette er vi selvfølgelig veldig glade for. Som en følge av dette blir veldig mange av klassene helt fulle allerede lenge før vi starter opp semesteret. Vi har derfor sett oss nødt til å sette noen mer håndfaste regler for avmelding fra klassene våre. Vi kommer ikke til å tillate at elever som har gått hos oss før bruker flere uker på å bestemme seg om de skal ha plassen eller ikke. Men kommer til å ha litt andre regler for helt nye elever, siden de jo vet mindre hva de går til når melder seg på dansing, og derfor må få prøve seg litt før de bestemmer seg.

Alle gamle elever får prøve én gang på nye klasser for å se om de vil bytte/prøve noe nytt. F.eks. om man har gått på jazz før men aldri prøve moderne så får man prøve dette én gang uten at man binder seg til å betale.Regler for avmelding nye elever:

1. og 2. uke av semesteret - gratis
Avmelding etter 3. uke av semesteret - betal kr. 200,-
Avmelding etter 4. uke av semesteret - betal kr. 300,-
Avmelding etter 5. uke av semesteret - hele semesteravgiften må betales

Regler for avmelding gamle elever:
Avmelding etter 1. uke av semesteret - betal kr. 200,-
Avmelding etter 2. uke av semesteret - betal kr. 300,-
Avmelding etter 3. uke av semesteret - hele semesteravgiften må betale

*Gebyr for å sende ekstra faktura vil påkomme, dersom ikke eleven(e) er avmeldt til satt frist